KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Sophie Giraff Klassikern 18 cm


 

Sophie Giraff Klassikern 18 cm

 
Leverantör Vulli


Sophie Giraff, full av upptäckter och aktiviteter för att väcka barnets sinnen!

Stimulerar alla babys sinnen från endast 3 månaders ålder. Sophie Giraff är den mest prisbelönta leksaken för baby och har sålts i mer än 50.000.000 exemplar över hela världen!

Varje Sophie är unik då de målas för hand.

Syn: De mörka och kontrasterande fläckarna över hela Sophie Giraffs kropp ger visuell stimulans och gör henne lätt att känna igen . Hon blir snart en bekant söt figur för bebisen.

Hörsel: Det visslande ljudet från Sophie håller bebisen road, stimulerad och hjälper bebisen att förstå sambandet mellan orsak och verkan.

Smak: Sophie Giraff är väldigt flexibel och har massor av delar för bebisen att tugga på (öron, horn, ben). Hon är perfekt för att lugna barnets ömma tandkött vid tandsprickning och är helt säker. Tillverkad av 100% naturgummi och matfärg.

Känsel: Sophie Giraff är perfekt för barnets små händer. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är lätta för barnet att greppa. Hon är väldigt mjuk att beröra, precis som barnets mamma och stimulerar lugnande fysiologiska och emotionella svar.

Lukt: Den unika doften av naturgummi (från Hevea-trädet) gör Sophie Giraff mycket speciell och är lätt för ditt barn att identifiera bland alla andra leksaker.

Skötsel: Tvättas av med en mjuk trasa, ska inte doppas under vatten

Lämplig från 0 månaderRecensera produkt