KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Britax Baby-Safe 5Z2 Space Black


 

Mycket lätt babyskydd - kan roteras mot den öppan bildörren med Britax Flex bas 5Z som säljes separat

Produkten är tyvärr slut i lager. Vänligen kontakta butiken för exakt leveranstid m.m. E-mail: [email protected] Tfn: 040-6113410

 
Leverantör Britax


Nyfödd – 85 cm (≈ 15 månader)

  • Ergo Recline ger hela tiden den optimala positionen för din baby
  • Låg vikt, endast 3,9 kg
  • Enkel att sätta i och ta ur bilen tack vara rotationen på FLEX BASE 5Z
  • Ultimat kompatibilitet med den modulbaserade FLEX BASE 5Z och de flesta barnvagnar

Säkrare resa, längre tupplurar

BABY-SAFE 5Z2 är Britax lättaste och mest innovativa babyskydd hittills. Det kommer med Ergo Recline som erbjuder din baby en planare och hälsosammare position för att göra resorna ännu bekvämare och säkrare.

BABY-SAFE 5Z2 följer din baby från nyfödd upp till 15 månader, och det kan installeras på FLEX BASE 5Z, med fordonets säkerhetsbälte eller på en mängd olika barnvagnar.

Den bästa vinkeln i alla bilar

Bilsätenas vinklar är inte alla likadana. Det är därför FLEX BASE 5Z erbjuder en unik vinkelinställning för att optimera babyskyddets position i din bil. På så sätt åker din baby bekvämt och säkert oavsett vinkeln på sätet i bilen.

Insats för nyfödda

Speciellt utformad för att ge ditt spädbarn extra stöd. Insatsen för nyfödda, som följer med babyskyddet, gör det ombonat för din baby och utgör dessutom ett energiabsorberande skydd i händelse av krock.

Trepunktssele

Trepunktsselen gör processen att stänga och öppna bältesspännet bekvämare för föräldrar och mindre störande för barnet utan att kompromissa med säkerheten tack vare det optimerade sidostödet.

Sidokrocksskydd

De speciellt utformade sidodelarna absorberar en stor andel av kraften om en olycka skulle inträffa, vilket håller din baby trygg och säker även i kritiska situationer.

Växer med din baby

Det vadderade huvudstödet och selen kan justeras med bara en hand för att växa med din baby. Selen justeras enkelt bak på babyskyddet i takt med att ditt barn växer. På så sätt är det enkelt att se till att selen och huvudstödet alltid är i rätt position.

Justerbart handtag

Det justerbara handtaget låter dig enkelt föra det bakåt och placera ditt barn i babyskyddet. Tryck enkelt på knapparna placerade på varje sida av handtaget för att låsa upp och flytta det. När babyskyddet är placerat på golvet rekommenderar vi att handtaget viks helt bakåt för att förhindra gungning.

Extra stor sufflett för optimalt skydd

Den extra stora solsuffletten med UPF50+ skyddar ditt barn mot sol och vind. Samtidigt erbjuder den ett lugnt och skyddat utrymme för säkra och trygga tupplurar på vägen.

Installera / montera med Flex Base 5Z:

Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn. Flex Base 5Z säljes separat.

Titta i vår fordonslista på basens produktsida för att försäkra dig om att babyskyddsbasen är kompatibel med din bil.

Montera med bilenst bälte:

"Den här bilbarnstolen kan du installera med bilens trepunktsbälte, vilket är extra smidigt om du kommer att flytta stolen mellan olika bilar som inte alla har ISOFIX-fästen. Följ instruktionsguiden för att installera bilbarnstolen på rätt sätt.

När BABY-SAFE 5Z installeras med bilens säkerhetsbälte måste handtaget på BABY-SAFE 5Z ställas in mot fordonets baksäte.

Se användarhandboken för mer detaljer."

BABY-SAFE 5Z är godkänd och kompatibel med följande barnvagnar som säljes hos Beba Barnbutik: 

  • BRITAX RÖMER: SMILE III, SMILE 4, STRIDER M, B-AGILE R & B-AGILE M
  • BUGABOO: FOX 3, FOX 5, BEE 6 & DONKEY 5


Recensera produkt