KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Britax Baby-Safe Core + Core Base Space black


 

BRITAX BABY-SAFE CORE SET - SÄKERHET MÖTER KOMFORT - Nyfödd - 15 månader - Bakåtvänd montering

 
Leverantör Britax


BABY-SAFE CORE SET - SÄKERHET MÖTER KOMFORT - Nyfödd - 15 månader | 40 - 83 cm | 0 - 13 kg 

  • Bakåtvänd montering

Ingår i detta bilstolspaket:

  • Britax Baby-Safe Core i-Size babyskydd Space Black
  • Britax Baby-Safe Core Isofix bas

Var trygg med att din lilla skatt åker säkert och bekvämt på varje resa. BABY-SAFE CORE är lätt och flexibel och används med bas (BABY-SAFE CORE BASE) eller med bilens säkerhetsbälte.

ALL-ROUND KOMFORT -  De vadderade sidovingarna ger skydd i en eventuell sidokollision, och det mjukt vadderade nackstödet och insatsen för nyfödda stöder ditt barn och ger en mer naturlig sovställning.

FLEXIBEL OCH PRAKTISK - et är ett av Britax lättaste babyskydd med en vikt på bara 3,9 kg, vilket gör det lätt att bära och enkelt att flytta mellan olika fordon.

I-SIZE-GODKÄND FÖR FULLSTÄNDIG SÄKERHET - Babyskyddet är utvecklat i linje med i-Size-standarden - obligatorisk från september 2023 - och godkänt enligt de senaste UN R129-föreskrifterna.

STÖDBEN SOM KAN JUSTERAS I HÖJDLED - Installera BABY-SAFE CORE BASE stabilt i bilen med hjälp av det justerbara stödbenet. Stödbenet fixeras i bilens golv för att ge extra stabilitet och minimera vipprörelser hos bilbarnstolen. En lättavläst indikator visar när det är placerat i ett stadigt läge på fordonsgolvet. Justeringar av stödbenet är enkla att göra.

INDIKATORER SOM VISAR KORREKT INSTALLATION - Var säker på att din bilbarnstol sitter säkert på plats. De praktiska indikatorerna visar rött för att varna dig om stödbenet eller ditt barns sele inte är korrekt installerat, så att du kan fortsätta resan utan bekymmer.Recensera produkt