KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Britax KIDFIX i-SIZE Storm Grey


 

Storm Grey | Passar barn från 3,5 till 12 års ålder | Framåtvänd bältesstol i-Size godkänd | Säker bilstol

 
Leverantör Britax


Designad av experter - Godkännande: i-Size (R129)

Den nya KIDFIX i-SIZE har utvecklats och godkänts enligt den nya i-Size-standarden. Det gör den till vår säkraste KIDFIX* hittills. Bilstolens egenskaper har alla utvecklats med en sak i åtanke – maximalt skydd. De beprövade teknikerna XP-PAD, SICT och Secure Guard kombineras nu med ett nykonstruerat sittutrymme som ger optimal krockprestanda.

* Säkraste KIDFIX hittills vid Britax Römers interna tester 2021

Komfort och smidighet när det är som bäst

KIDFIX i-SIZE har maximal komfort och är praktiskt utformad. Det generöst vadderade och mjuka tyget i överdragen, samt noggrant utplacerade lufthål i skalet säkerställer att ditt barn reser bekvämt även under längre sträckor. Bilbarnstolens smidiga utformning tillåter att upp till tre KIDFIX i-SIZE-bilstolar installeras i baksätet av ett brett urval bilar.

Framåtvänd montering 100 - 150 cm

  • När du installerar den här bilbarnstolen måste du använda både trepunktsbältet och bilens ISOFIX-fästen. På så sätt kan du vara säker på att bilbarnstolen sitter stabilt förankrad, även när den är tom. KIDFIX i-SIZE är försedd med integrerade ISOFIX-fästen som gör att du kan koppla samman bilbarnstolen med bilens ISOFIX-fästen.
  • Den här bilbarnstolen kan du installera med bilens trepunktsbälte, vilket är extra smidigt om du kommer att flytta stolen mellan olika bilar som inte alla har ISOFIX-fästen

Mått (H x B x D)

63 – 83 x 48 x 42 cm

Vikt

6.7 kgRecensera produkt