KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Britax Swingfix M Plus i-Size Midnight Grey


 

SWINGFIX M PLUS erbjuder ett mycket gott skydd för ditt barn från 61-105 cm långt och upp till 20 kg. 90° rotation mot bildörren och ISOFIX-anslutningar

 
Leverantör Britax


SWINGFIX M PLUS är en bekväm bilbarnstol som erbjuder ett mycket gott skydd av ditt barn när det är 61–105 cm långt och väger upp till 20 kg.

Tack vare 90 graders rotation mot den öppna bildörren går det snabbt och enkelt att sätta i barnet och ta på selen. Installationen som görs med våra ISOFIX-anslutningar är enkel och säker.

  • Genom att trycka på en knapp kan du vända SWINGFIX M PLUS mot den öppna bildörren, och enkelt placera barnet i stolen och stänga selen. Sedan vänder du bara tillbaka sitsen i det bakåtvända läget och er resa kan börja.
  • SWINGFIX M PLUS har utvecklats enligt den nya i-Size-standarden och är godkänd enligt de senaste R129-föreskrifterna, som är obligatoriska från september 2023. Således ger stolen tillförlitlig, och framtida nödvändig i-Size-säkerhet för ditt barn.
  • Bakåtvänd montering 3 månader - 4 år | 61 - 105 cm | 20 kg
  • Godkännande: i-Size (R129)

Mått (H x B x D) 59.5 - 73 x 43.5 x 65 cm

ISOFIX med stödben

Den här bilbarnstolen måste installeras med bilens ISOFIX-fästen. ISOFIX är ett standardsystem med olika fästpunkter och finns i nästan alla bilar. Med ISOFIX kan du vara säker på att din bilbarnstol är installerad på ett tryggt och stabilt sätt. SWINGFIX M PLUS specifika krav – komplettera installationen med ett stödben för att garantera optimal stabilitet.Recensera produkt