KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Doomoo Amningskudde Quilt Sand


 

Doomoo Amningskudde Ekologisk, Ökotex certifierad bomullstrikå

 
Leverantör Doomoo


Ekologisk, Ökotex certifierad bomullstrikå

Doomoo Amningskudde är en ultramjuk och ergonomisk amningskudde som passar liten som stor.

Kudden rekommenderas av amningsbarnmorskor för dess professionella design.

Fakta Doomoo Amningskudde:

  • Ergonomisk och ultramjuk
  • Fylld med minimala EPS-kulor
  • Multifunktionell, även ligg- och sittstöd till barnet
  • Ekologisk, Ökotex certifierad bomullstrikå
  • Påfyllningsbar, EPS-kulor som tillbehör
  • Storlek: 50 x 48 x 14 cm

Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan.

Fyllning:

  • EPS-kulor av 100% polystyren.

Tvätt:

  • 30 grader i maskin för överdraget och innerkudden

Med Doomoos amningskudde får mamman korrekt stöd för axlar, rygg och armar samtidigt som barnet får rätt amningsposition.

Den runda formen på Doomoo Amningskudde gör att kudden sitter stadigt runt mammans mage och ej behöver knytas. Kudden är fylld med minimala, prasselfria EPS-kulor som formar sig efter mammans och babyns kropp. Den är mjuk och skön, och behåller sin stuns under hela amningen, utan att sjunka ihop. På så sätt tappar inte barnet greppet om bröstvårtan och får en optimal amningsposition.

Doomoos amningskudde har flera smarta funktioner. Den kan användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”.

EPS-kulor innehåller mycket luft så kulorna blir platta efter en viss användning. Därför går Doomoos kvalitetskuddar att fylla på med nya kulor via en dragkedja på innerkudden. EPS-kulor har en antibakteriell egenskap som är fördelaktig i amningssituation. Bakterier kan inte överleva naturligt i mikrokulornas miljö. Doomoo EPS-kulor och extra överdrag finns som tillbehör. Med Doomoo Amningskudde blir både mamman och barnet mer avslappnade och får en fungerande och mysig amningsstund, vilket enligt senare forskning stimulerar mjölkproduktionen.

 Doomoo Amningskudde finns i många olika färger och även som en större, kombinerad amnings- och gravidkudde. Kuddens överdrag är gjort av ekologisk bomullstrikå. Överdraget är avtagbart och går att maskintvätta i 30 grader. Även innerkudden kan tvättas i maskin på 30 grader. Tips! Tvätta överdraget ofta, det drar ihop kuddenRecensera produkt