KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Maxi Cosi Pebble 360 Pro i-Size Essential Green


 

Fullt liggande läge i både bil och barnvagn - Från födseln till ca 15 månader

 


Fullt liggande läge i både bil och barnvagn - Från födseln till ca 15 månader

Från 40 till 87 cm - 0 - 13 kg

Varför välja Maxi Cosi Pebble Pro i-size Babyskydd:

  • Innovativ SlideTech™-teknik - Revolutionerande teknologi för bilbarnstolar gör varje dag enklare för föräldrarna. Du slipper få ont i ryggen, slå i huvudet eller kämpa. Med FamilyFix 360 Pro-basen är det bara att låsa, skjuta, vrida och köra!
  • Helt plant liggläge - Pebble 360 Pro kan lutas till en helt liggande position i alla lägen – i bilen, fäst vid en barnvagn och med eller utan FamilyFix 360 Pro-basen.
  • G-CELL-sidokollisionsskydd - Pebble 360 Pro är tillverkad enligt de högsta säkerhetsstandarderna och har överlägset integrerat G-CELL-sidokollisionsskydd som garanterar ditt barns säkerhet.
  • Easy-in-sele - Pebble 360 Pro har en easy-in sele som förblir öppen, så att du enkelt kan få ditt barn in i och ut ur bilen.
  • FlexiSpin-vridning med en hand - FamilyFix 360 Pro har ett smart roterande system som gör att Pebble 360 Pro enkelt kan roteras med endast en hand i valfri lutande position.
  • Monteras bäst och säkrast med Isofix basen Maxi Cosi Family Fix 360 Pro Bas (säljes separat)

Innovation som skapats för att skydda. Maxi-Cosi Pebble 360 Pro är tillverkad enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och ger överlägset skydd för ditt barn från nyfödd till ca 15 månader.

Eftersom 45 % av krockarna sker från sidan har Pebble 360 Pro integrerat G-CELL-sidokollisionsskydd. Det är särskilt utformat för att fördela krafterna från en krock bort från barnet, i syfte att minska skadorna, särskilt runt huvud, nacke och axlar. Ingen manuell manövrering krävs, så att du kan känna dig säker på att bebisen alltid är skyddad.

Maxi-Cosi Pebble 360 Pro är även TÜV-certifierad för användning på flygplan, så att ditt barn kan resa tryggt och säkert på semestern i sin egen bilbarnstol, i alla lutningslägen. Vikt: 4,7 kgRecensera produkt