KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Maxi-Cosi Morion i-Size Basic Black


 

Maxi-Cosi Morion är den perfekta bilstolen för 3,5-12 åringar. Uppfyller högsta säkerhetsstandarden R129 - enkel att använda och justera. Komfort och säkerhet.

Produkten är tyvärr slut i lager. Vänligen kontakta butiken för exakt leveranstid m.m. E-mail: [email protected] Tfn: 040-6113410

 
Leverantör Maxi Cosi


Maxi-Cosi Morion är den perfekta bilstolen för föräldrar som vill ge sina barn det bästa skyddet. Med sin färg Basic Black passar den in i alla bilar och ger ett stilfullt intryck.

Stolen är utformad för att passa barn mellan 3,5-12 år, eller 100-150 cm, och uppfyller den senaste och högsta säkerhetsstandarden: i-Size (ECE R129).

Morion är enkel att använda tack vare ISOFIX-fästet och justeringssystemet. Den har även ett samtidigt justeringssystem för nackstöd och axelskydd, samt avtagbart och tvättbart tyg. För extra komfort har stolen även mjuka tyger och stoppning, armstöd och sidoskydd.

Maxi-Cosi Morion är enkel att installera och har en vikt på 5,7 kg och en bredd på 49 cm. Ge ditt barn det bästa skyddet med Maxi-Cosi Morion i-Size BältesstolRecensera produkt