KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Kinderkraft i-360 i-Size Grey


 

Bakåtvänd bilstol + Roterbar - Godkänd från nyfödd-12 år - Testad enligt i-Size R129 - Frakt tillkomer vid köp online

Produkten är tyvärr slut i lager. Vänligen kontakta butiken för exakt leveranstid m.m. E-mail: [email protected] Tfn: 040-6113410

 
Leverantör Kinderkraft


Kinderkraft I-360 svängbar bilbarnstol ger din familj den ultimata säkerheten och komforten på resan. Med enkel installation, ett stabiliseringsben för extra stabilitet och 5-punktsbälte är detta den perfekta bilbarnstolen för barn från födseln till 12 år (36 kg/150 cm lång).

Den unika H-GUARD-tekniken, SIDE PROTECT SYSTEM+ och ISOFIX-systemet skyddar ditt barn från de krafter som genereras vid frontalkrockar och sidokollisioner. I-360 låter dig också transportera dit barn BAKÅTVÄNT (RWF) upp till 4 års ålder, vilket är upp till 5 gånger säkrare för barn i frontalkrockar.

Med EASY SPIN-SYSTEM 360° kan du rotera bilbarnstolen utan att behöva ta bort den från bilen. -360 i-Size skyddar ditt barn under hela resan i bilbarnstolen med 12-stegs nackstödsjustering och 5-stegs lutningsjustering.  Vikt bilbarnstol: 11 kg (se bild för de olika måtten)

VIKTIGT!

Bilbarnstolen har konstruerats, testats och godkänts i enlighet med kraven i UN/ECE-föreskrift nr 129 om godkännande av fasthållningsanordningar för barn (UN/ECE R129/03). Placera inte bilbarnstolem framåtvänt förrän barnet är 15 månader gammalt och 76 cm långt. Bilbarnstolen kan installeras i bilen i de lägen som anges av tillverkaren i bilens handbok. Se fordonstillverkarens bruksanvisning. Manualen hittar du genom att klicka HÄRRecensera produkt