KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Babybjörn Bärsele Move Antracit


 

Bärsele Move kan användas från det att din bebis är nyfödd

 


Bärsele Move kan användas från det att din bebis är nyfödd (3,2kg) och du behöver inget extra spädbarnsinlägg. Tänk dock på att för barn mellan 3,2 och 4,5 kilo ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna. Bärsele Move växer sedan med ditt barn och kan användas upp till 15 månader (12kg). Det går jättebra att bära framåtvänt med Bärsele Move, tänk bara på att ditt barn ska vara minst 5 månader gammalt och kunna hålla huvudet upprätt själv när du bär framåtvänt. Denna sele ska ej användas för bärande på rygg.

Bärsele Move i 3D-mesh

3D-mesh i 100% polyester är ett supermjukt, följsamt tyg som torkar snabbt efter tvätt. Det är ett tekniskt avancerat tyg som andas, så att det blir svalt och skönt när du bär. 3D-meshens taktila egenskaper skapar närhet till ditt barn och tack vare tygets höga kvalitet behåller bärselen sin fina form även efter flera tvättar.

Unika tyger utvecklade för BabyBjörn

Eftersom tyger är en så viktig del av våra textilprodukter utvecklar vi merparten av våra tyger själva. Det gör vi för att kunna säkerställa en hög och jämn kvalitet, och för att tygerna ska ha unika egenskaper.

OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter

Alla tyger som kommer i kontakt med ditt barns hud uppfyller kraven för OEKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det innebär att de är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. Det betyder också att du inte behöver tvätta bärselen innan du börjar använda den.

Tvättråd

Bärsele Move går att tvätta i maskin, 40 °C. Bärselen bör tvättas separat och ska inte torktumlas. En fördel med 3D-meshen är att den torkar supersnabbt efter tvätt! Tänk gärna på att tvätta med milda, miljöcertifierade tvättmedel och var noga med att använda rätt dosering. Använd inte sköljmedel eftersom det försämrar 3D-meshens kvalitet.

Bärsele Move uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F2236Recensera produkt