KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Kinderkraft YOXI Sand Beige


 

Barnvagn till superpris - Många tillbehör som väska regnskydd mugghållare & myggnät ingår

 
Leverantör Kinderkraft


Upplev Kinderkraft YOXI Sand Beige – barnvagnen som revolutionerar din vardag med stil och komfort! Med sin multifunktionella design är YOXI inte bara en barnvagn, den är en trogen följeslagare från spädbarn till förskoleålder.

Glid fram på stadens gator eller ta dig an naturens utmaningar med lätthet tack vare dess oöverträffade manövrerbarhet och punkteringsfria hjul som aldrig sviker.

Från första stund kommer ditt barn att omslutas av lyx i en djup liggdel, komplett med mjuk madrass och en expansiv sufflett med UPF50+ skydd. Ge din lille äventyrare en panoramavy i liggdelen, och när det är dags, transformera YOXI till en dynamisk sittvagn som kan anpassas både framåt och bakåt. Glöm bökiga omställningar; YOXI fälls ihop snabbt och smidigt även med sätet kvar.

Varje detalj är noga genomtänkt – från MEMORY BUTTONS SYSTEM för blixtsnabba justeringar till det magnetiska bältesspännet som säkrar ditt barn utan krångel. Med de inkluderade adaptrarna skapar du ett fulländat TRAVEL SYSTEM redo för varje utflykt.

Och föräldern? Du har inte glömts bort! Justerbara handtag ser till att YOXI alltid matchar din längd perfekt.

Inkluderat i denna oslagbara ensemble: Sittvagn, Liggdel, Regnskydd, Skötväska i matchande färg, Mugghållare, Insektsnät, Adapter till babyskydd. Maximal belastning: 22 kg barnvikt + 5 kg korgbelastning.Recensera produkt