KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Joolz Puffer Åkpåse mörkgrön


 

håll kylan ute - vatten- och snöavstötande, vindtät på utsidan, varm och skön på insidan.

 
Leverantör JOOLZ


  • håll kylan ute - vatten- och snöavstötande, vindtät på utsidan, varm och skön på insidan, med en ventilationsdragkedja längst ned för lite frisk luft.
  • anpassar sig efter barnet - utdragbar dragkedja för när din lilla spjuver växer, automatisk anti-spark-dragkedjelås för att förhindra att dragkedjan går upp av misstag, justerbar huva för skön passform plus ett anti-lerlager för att skydda mot smutsiga fötter.

Kompatibel med alla Joolz barnvagnar

Under de kallare månaderna håller den din lilla varm och bekväm tack vare dess hållbara Sorona®-fyllning – Puffer åkpåsen andas och de vindtäta dragkedjorna och miljövänliga beläggningen ser till att vind, regn eller snö inte tränger igenom. 

DuPont™ Sorona® Aura-fyllning

Joolz puffer åkpåse är fylld med Sorona® Aura-fyllning. Sorona® Aura-fyllning är gjord av Sorona®-polymer, ett prestandafiber som är miljövänligt och delvis växtbaserat. Fyllningen andas och håller kvar värme, samtidigt som den är superlätt. Den säkerställer en superskön och bekväm åkpåse.  

Längd 100 cm Bredd 43 cm

Joolz puffer fotmuff levereras i en egen matchande förvaringsväska. Och det är inte allt, du kan återanvända den här snygga väskan för att förvara alla dina andra viktiga saker också.Recensera produkt