KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Joolz Geo 3 Mono Navy Blue


 

superstor varukorg som tål 15 kg | terränghjul som klarar allt | sittvagn + liggdel ingår

 
Leverantör JOOLZ


Föreställ dig en promenad där allt flyter smidigt oavsett terräng. Med Joolz Geo 3 blir detta verklighet tack vare de punkteringssäkra hjulen, generösa framhjul och avancerad 4-hjulsupphängning. De integrerade reflexbanden ger extra säkerhet genom ökad synlighet under alla era utflykter.

Din bebis kommer att resa i komfort oavsett väderlek, skyddad av en UFP50+ allväderssufflett och omfamnad av en andningsaktiv madrass med supermjukt rPET-foder. Sittdelen anpassar sig perfekt efter ditt barns behov, vänder sig i båda riktningar och kan justeras till fullt liggläge med endast en hand.

Med Joolz Geo 3, har du inte bara en barnvagn, utan en pålittlig partner som klarar upp till 22 kg belastning i sittdelen och 15 kg i korgen. Den smarta designen gör att du kan fälla ihop vagnen snabbt och smidigt, vilket underlättar förvaring och transport.

Måtten och vikten på denna eleganta skapelse är noggrant uttänkta för att ge optimal balans mellan användbarhet och komfort. Vare sig det är chassit med sittdel eller liggdel, så uppnås perfektion i varje konfiguration.

Livets resa är ett äventyr - gör det oförglömligt med Joolz Geo 3 Mono Navy Blue. Varmt välkommen att utforska mer hos Beba Barnbutik Malmö, där vi erbjuder produkter som inspirerar till glada stunder och skapar minnen för livet.

  • Hopfälld med sittdelen på längd 93 cm
  • Hopfälld med sittdel bredd 60 cm


Recensera produkt