KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Joie Vinca Eclipse


 

Joie Vinca Eclipse Duovagn Sittvagn + Liggdel + Regnskydd

 
Leverantör Joie


Upplev magin med Joie Vinca Eclipse Duovagn – Din perfekta följeslagare från nyfödd till småbarn

Förvandla varje promenad till en drömlik resa för både dig och ditt barn med Joie Vinca Duovagn. Denna exklusiva Signature Kollektion är designad för att möta de högsta kraven på komfort, säkerhet och stil. Utrustad med den lyxiga ramble™ XL liggdelen, erbjuder vagnen en oöverträffad mysighet och skydd för din nyfödda skatt.

  • Närhet som räknas: Tre justerbara höjder låter dig hålla ditt barn närmare ditt hjärta än någonsin tidigare.
  • Flexibilitet i fokus: Med Vinca kan du enkelt växla mellan framåt- och bakåtvänd sittdel, anpassat efter ditt barns behov och nyfikenhet.
  • Säker sömn på språng: Fullt liggläge i sittdelen ger trötta små äventyrare en lugn stund under dagens utflykter.
  • Allvädersskydd: Ett praktiskt regnskydd ingår för att säkerställa att varje utflykt blir behaglig, oavsett väder.

Den intuitiva One Touch ShoeSaver™-bromsen, den mjuka SoftTouch-selen och det smarta Autoclick™ magnetiska spännet, garanterar enkel användning och maximal säkerhet. Dessutom säkerställer fyrhjulsupphängningen en smidig körupplevelse över alla typer av underlag.

  • Rymlig design: En XL-stor varukorg samt en luftig förvaringskorg med sluten sektion gör att du alltid har plats för allt du behöver ha med dig på resan.
  • Hopfällbar komfort: Med några få handgrepp fälls vagnen ihop till ett kompakt format som står stadigt på egna ben när den inte används.
  • Terrängmästaren: Låsbara främre svängbara hjul ger dig friheten att smidigt navigera även i tuff terräng.

Vikten på endast 13,52 kg kombinerat med godkännandet från nyfödd till ca 22 kg gör Joie Vinca till den optimala följeslagaren genom ditt barns första år. Välkommen in i Beba Barnbutiks värld av kvalitet och design – där varje detalj är skapad för att förenkla och förgylla familjelivet.Recensera produkt