KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Bugaboo Fox 5 Black Midnight Black Astro Purple


 

Bugaboo Fox 5 - den perfekta barnvagnen för äventyr. Högpresterande, stilig och bekväm design, enhandshopfällning, förlängningsbar sittdel m.m.

 
Leverantör Bugaboo


Bugaboo Fox 5 Black Midnight Black med Astro Purple Sufflett är den ultimata barnvagnen för dig och ditt barn. Med sin högpresterande, stiliga och bekväma design är Bugaboo Fox 5 den perfekta kompanjonen för att ta dig och ditt barn på äventyr.

Nytt för Bugaboo Fox 5 är enhandshopfällning, förlängningsbar sittdel med 5 cm i höjd på suffletten, ställbart fotstöd 5 cm, ny chassikonstruktion och nya hjul med fokus på körkomfort.

Dessutom är Bugaboo Fox 5 delvis gjord av biobaserat material vilket minskar CO² avtrycket med 20%.

Bugaboo Fox 5 erbjuder enastående manövrering och smidighet med sin robusta konstruktion och kompakta design. Den har ett stort förvaringsutrymme som är lätt att komma åt, samt en bekväm sittdel som är justerbar och vändbar.

Ingår i priset för Bugaboo Fox 5 Barnvagn: Chassi inkl. hjul (Black) - 1 st ram med ställbart fotstöd - Liggdelsklädsel Black - Sittdelsklädsel Black - Sufflett Black - Regnskydd

Vikt och mått Bugaboo Fox 5:

  • Sittdel Maximal vikt 22 kg - Bagagekorg under sittdel 10 kg
  • Vagn: Höjd 105 cm - Bredd 60 cm - Längd 93 cm
  • Styrets höjd: Högst 108 cm - Lägst 92 cm
  • Hopfälld Ett stycke, självstående Höjd 90 cm - Bredd 60 cm - Längd 44 cm
  • Hopfälld Tvådelad, så liten som möjligt: Höjd 34 cm - Bredd 53 cm - Längd 89 cm
  • Barnvagnens totala vikt med sittdel 10,42 kg Hjul: Stora, punkteringssäkra, framdrivning i terräng. Framhjul: 22 cm. Bakhjul: 30 cm.


Recensera produkt