KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Britax Smile 5Z inkl. Baby-Safe Core Jade Green Butikspris


 

SUPERPRIS - i vår fysiska barnbuitk i Malmö - Gäller endast vid beställning i butik

 
Leverantör Britax


Upplev den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med Britax Smile 5Z Duokombi barnvagnspaketet, nu inklusive det innovativa Baby-Safe Core i-Size Babyskyddet i Space Black.

Detta exklusiva 3-i-1 system är särskilt utformat för att växa tillsammans med ditt barn från nyfödd upp till cirka 4 års ålder (22 kg), och erbjuder en sömlös övergång mellan liggdel, babyskydd och sittdel. Med sin eleganta färgsättning i Jade Green är Britax Smile 5Z inte bara en visuell höjdpunkt utan också en symbol för säkerhet och komfort.

Punkteringssäkra hjul fram och bak garanterar en smidig resa oavsett terräng, medan den rymliga liggdelen skyddar ditt barn under alla årstider upp till 9 kg. Sittdelen kan vändas och justeras till fullt liggläge, komplett med en stor sufflett som erbjuder UPF 50+ skydd mot solens strålar. Den centrala fjädringen säkerställer optimal komfort för ditt barn, oavsett om ni utforskar stadens gator eller naturens stigar.

Den praktiska fotbromsen är designad för att vara lättanvänd även med flip-flops, och den extra stora varukorgen klarar av upp till 7 kg förvaring. För ökad synlighet i mörker har barnvagnen reflekterande detaljer på alla sidor. Britax Smile 5Z är dessutom konstruerad för att vara smidig i stadsmiljöer, med en bredd på endast 57 cm som gör det lätt att navigera genom trånga utrymmen.

Handtaget är justerbart för att passa olika förare och hela systemet kan enkelt fällas ihop - även med sittdelen på - och står stabilt när det är hopfällt. Baby-Safe Core i-Size Babyskyddet har genomgått rigorösa tester och uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna (R129) för att ge dig sinnesro när du transporterar ditt barn. Med en vikt på endast 3,9 kg är detta babyskydd både lätt och praktiskt för dagliga äventyr. Recensera produkt