KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Pabobo Nattlampa Björn med färgsensor


 

Pabobo Nattlampa Björn med färgsensor Lekfull nattlampa

 
Leverantör Pabobo


Pabobo Nattlampa Björn med färgsensor

Lekfull nattlampa som kan känna av färgen den ställs på för att sedan själv lysa i samma färg! Utöver det revolutionerande färgavkänningsläget så kan lampan även själv skifta mellan färger eller ge ett varmt vitt sken i två olika styrkor.

Nattlampan Färgsensor Björn är en revolutionerande och innovativ nattlampa som lyser i den färg den placeras på. Placera lampan på ett blått underlag och vips – den lyser i blått. Den har 3 olika ljusfunktioner.

  1. Lyser i ett vitt sken i två olika styrkor.
  2. Lampan skiftar sakta mellan regnbågens alla färger och med ett tryck på av/på-knappen stannar den på sista färgen.
  3. I sista läget används den inbyggda sensorn för att känna av den färg som lampan placeras på för att sedan ändra färgen på det sken lampan ger ifrån sig. Lite som magi!

Lampan laddas enkelt med medföljande USB-sladd och en full laddning ger lampan en användningstid tid på hela 24 timmar. Den har även en inbyggd timer som kan ställas in på automatisk avstängning efter 45 minuter. Lampans mjuka och runda form gör den enkel att greppa för små händer och då ljuset kommer från LED-lampor blir den inte varm. Med lampan följer en färgkarta som barnen kan leka med. En avancerad favoritlampa som stimulerar till lek och tröstar i mörker.

  •   Storlek: 8x8x15 cm 
  •   Vikt: 160 g 
  •   Material: Mjuk PVC 
  •   Batteri: Inbyggt, laddas med medföljande USB. 
  •   Användningstid: 24 timmar. 
  •   Funktion för automatisk avstängning efter 45 minuter.
Recensera produkt