KAMPANJ; Bugaboo Barnvagnar

Panda Babykudde Grå


 

Panda Kudde Grå 0-6 månader

 
Leverantör Candide


Panda Kudde Grå 0-6 månader

Candide Panda Babykudde är en liten, smidig och säker babykudde med ergonomisk form.

Kudden är gjord av memory foam som tryckavlastar och minskar risken för att barnet utvecklar skallasymmetri eller platt huvud.

Babykudden är formpressad i exklusiv viskoelastisk skum med hög densitet som memorerar barnets runda huvud. Den är liten och innehåller inga lösa delar för att minska risk för kvävning och att andas utandningsluft.

Nedsänkningen i kuddens mitt och de låga kanterna på 2-3 cm gör att barnet kan röra huvudet fritt och behålla nackens raka linje. Barnets huvud fixeras inte och kan därav utveckla nackmusklerna när det växer.

Panda barnkudde är i bomullsfrotté och används med fördel överallt där barnet ligger på rygg. Materialet på kudden gör att den även ligger stabilt på plats i babysitters eller bilbarnstol med lätt lutning.

Panda kudden rekommenderas från födseln till ca 6 mån och finns i flera fina färger. Hela kudden tvättas enkelt i maskin på 30 grader.

Fakta Candide Panda Babykudde

Förebygger skallasymmetri

Fixerar ej huvudet

Minimerar kvävningsrisken

Behåller nackens raka linje

Viktigt!

Tänk på andra förebyggande åtgärder mot skalldeformiteter som att låta huvudet vara fritt. Magträning vid vaket tillstånd har exempelvis flera fördelar. Barnet tränar nacke och hela ryggpartiet samt stimulerar krypreflexerna.

Pandakudden ska ej användas vid redan utvecklad skallasymmetri, platt eller sned skalle eller torticollis. Då rekommenderas i stället Doomoo Basics sidokudde babysleep, som ger 100% avlastning.

Mått: 19x21x3 cm

Ålder: 0-6 mån

Material: Yttertyg 100% bomull

Innerfoder: 100% polyester

Fyllning: 100% polyuretan (memory foam)

Tvätt: 30 grader i maskinRecensera produkt